Audiovisuele Techniek

Op zoek naar een audiovisuele techniek voor congressen, zakelijke evenementen of uw beursstand? Bridge Event Facilities verhuurt audiovisuele apparatuur, licht en podia. Goed opgeleide technici met passie voor hun vak, bouwen en bedienen de audiovisuele techniek tijdens uw event.

Audiovisuele apparatuur voor uw zakelijk evenement.

Wij verhuren een breed scala aan hoogwaardige AV apparatuur voor congressen, zakelijke events of beursstands. Wij ontwikkelen samen met u het concept en vertalen dat in een ontwerp in virtual reality. Ook voor online events en online congressen hebben wij alle techniek in huis. Een live stream op locatie of een hele studio op uw locatie, dat kan.

audiovisuele techniek specialist Bridge EF

Naadloze LED wall voor Live stream studio’s, beursstands of congressen.

Wij beschikken ook over modulaire standbouw materialen voor het inrichten van complete livestream studio’s, beursstands of congres decors. Samen met onze hoge resolutie LED Tiles creëren we een omgeving waarbij branding en LEDwall naadloos in elkaar over gaan.

Audiovisuele techniek en circulaire standbouw van 1 partner.

Bent u op zoek naar 1 leverancier voor uw AV techniek en standbouw? Dan helpen wij u graag. Al ruim 30 jaar zijn wij partner en meedenkend leverancier voor congressen, standbouw en zakelijke events. Sinds 2017 zijn wij ook uw partner voor Online events met een virtuele beleving EN voor hybride events.

Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Milieu vriendelijk transport

We gebruiken eigen milieuvriendelijke voertuigen en combineren ritten voor veilig, kosten- en CO2-efficiënt transport.

Duurzame verpakkingen

We gebruiken recyclebare flightcases om beschadigingen te voorkomen, met oog voor ’trucksize’ maatvoering voor efficiënt laden en milieubewust handelen.

3 beeldschermen op elke werkplek

Op kantoor heeft iedere werkplek 3 beeldschermen, waardoor we een minimale hoeveelheid papier gebruiken.

Groene energie

In ons kantoor en magazijnen maken we gebruik van de hernieuwbare energie duurzaam opgewekt en van een lokale leverancier!

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies in audiovisuele techniek?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.

Projecten met audiovisuele techniek

Ieder project is maatwerk en samen met onze klanten streven we naar het beste resultaat. Benieuwd welke klanten en projecten wij al hebben mogen ondersteunen met onze kennis en expertise? Bekijk het hier.

Uw event,
onze expertise

Samen maken we uw event écht succesvol

  • Ruim 30 jaar ervaring in expotechniek, standbouw en events
  • Specialistisch partner voor zowel exposant als collega standbouwers
  • Pionier in duurzame en efficiënte oplossingen
  • Flexibel, pro-actief en persoonlijk