LED tiles Aluvision

Bent u op zoek naar een Led Wall voor uw beursstand? Wilt u een Led Wall huren met haarscherpe beelden en sprankelende kleuren? Bridge EF helpt u graag verder! We creëren creatieve decors met geïntegreerde Led Walls voor congressen, beurzen en zakelijke evenementen. Een Led videowall zorgt ervoor dat u uw showroom of stand net dat beetje extra geeft, waardoor het geheel een moderne en innovatieve uitstraling krijgt.

Om de optimale beleving te creëren is het belangrijk dat u de wanden uitrust met led tiles van zeer hoge kwaliteit, zoals die van Aluvision. Haarscherp beeld en kleuren die uit het scherm springen. De led tiles die we bij Bridge EF verhuren hebben een 2.5 mm pixelpitch. Dat houdt in dat er maar liefst 36.864 leds zijn gemonteerd op één module van 498 x 498 mm. Tevens zijn dit de dunste led tiles op de markt, waardoor de ledtiles naadloos te integreren zijn in de wanden van uw beursstand.

De Led Wall mogelijkheden zijn eindeloos

Til uw stand naar een hoger niveau met iedere denkbare opstelling

  • Standaard en curved Led Tiles: Of u nu een rechte of gebogen Led wall nodig heeft, wij kunnen beide opties leveren en monteren om perfect aan uw wensen te voldoen.
  • Led Tiles met 2D en 3D hoeken: Creëer unieke vormen en hoeken in uw stand die de aandacht trekken en uw merk laten opvallen.
  • Integratie in verhoogde vloeren en plafonds: Onze Led Tiles kunnen zelfs in vloeren en plafonds worden geïntegreerd voor een ultieme beleving.
Kookdemo volgen via LED wall bij opening Sligro Leeuwarden
René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies en technische expertise

Hoewel René de drijvende kracht is achter Bridge Event Facilities, is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al ruim 30 jaar. Samen zorgen voor het allerbeste resultaat voor onze klanten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw evenement.

Flexible inzetbaarheid

Een opvallend kenmerk van de Aluvision Led tiles is de veelzijdige configuratie. U kunt helemaal losgaan in het ontwerp van uw stand, doordat de ledtiles beschikbaar zijn in rechte en gebogen vorm. Ook 2D en 3D ontwerpen behoren tot de mogelijkheden, zodat uw stand of presentatie een echte eyecatcher wordt.

Naadloze integratie

De integratie van gebogen Led tiles of het toepassen van 2D of 3D ontwerpen is naadloos. Geen schokkende overgangen of duidelijk zichtbare scheidingen, maar een beeld dat helemaal opgaat in de omgeving en waarbij alle aandacht gaat naar hetgeen wat op het scherm gepresenteerd wordt. De meest creatieve concepten, zonder daarbij concessies te moeten doen op de kwaliteit en uitstraling van de Led wall.

Benieuwd naar de mogelijkheden met Aluvision Led tiles? Op onze inspiratiepagina hebben we wat projecten voor u uitgelicht.

Uw event,
onze expertise

Samen maken we uw event écht succesvol

  • Ruim 30 jaar ervaring in expotechniek, standbouw en events
  • Specialistisch partner voor zowel exposant als collega standbouwers
  • Pionier in duurzame en efficiënte oplossingen
  • Flexibel, pro-actief en persoonlijk