• Standbouw modulair & duurzaam

    Modulaire Aluvision kadersystemen

    Standbouw modulair & duurzaam

Modulaire standbouw

Bridge EF is uw partner om iedere beurs of evenement tot een succes te maken. Wij bieden modulaire standbouw oplossingen die zowel flexibel als duurzaam zijn, terwijl ze tegelijkertijd de aandacht van uw bezoekers weten te trekken.

Of u nu op zoek bent naar een kleinere stand voor een lokale beurs of een grootschalige stand voor een nationaal of  internationaal evenement, wij hebben de oplossing. Onze modulaire materialen zorgen ervoor dat we ze eenvoudig kunnen aanpassen aan verschillende ruimtes en indelingen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of uitstraling van de stand.

Spreekruimte modulaire standbouw

Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Milieu vriendelijk transport

We gebruiken eigen milieuvriendelijke voertuigen en combineren ritten voor veilig, kosten- en CO2-efficiënt transport.

Duurzame verpakkingen

We gebruiken recyclebare flightcases om beschadigingen te voorkomen, met oog voor ’trucksize’ maatvoering voor efficiënt laden en milieubewust handelen.

3 beeldschermen op elke werkplek

Op kantoor heeft iedere werkplek 3 beeldschermen, waardoor we een minimale hoeveelheid papier gebruiken.

Groene energie

In ons kantoor en magazijnen maken we gebruik van de hernieuwbare energie duurzaam opgewekt en van een lokale leverancier!

Vraag een offerte aan voor modulaire standbouw

Wij zijn meer dan een leverancier, wij zijn uw samenwerkingspartner. Hierbij hebben wij uiteraard altijd respect voor u en de relatie met uw klant.

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies en technische expertise

Hoewel René de drijvende kracht is achter Bridge Event Facilities, is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al ruim 30 jaar. Samen zorgen voor het allerbeste resultaat voor onze klanten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw evenement.

Modulaire standbouw projecten

Ieder project is maatwerk en samen met onze klanten streven we naar het beste resultaat. Benieuwd welke klanten en projecten wij al hebben mogen ondersteunen met onze kennis en expertise? Bekijk het hier.

Uw event,
onze expertise

Samen maken we uw event écht succesvol

  • Ruim 30 jaar ervaring in expotechniek, standbouw en events
  • Specialistisch partner voor zowel exposant als collega standbouwers
  • Pionier in duurzame en efficiënte oplossingen
  • Flexibel, pro-actief en persoonlijk